Kan man göra annat än älska honom!??!



 

Tror inte det<3


Kryssen!!

Länge sen nu!! Blir så ibland.. Slänger ut ett bildregn från kryssen tänkte jag. Vår älskade Rydin var tuppen i hönshuset. Dom vackra hönorna - Josse, Marre o så jag:)














snyft




Gråter en skvätt! Missar Hoffmaestro!!!



Grillpremiär!

I måndags var det grillpremiär ocg vädret var ju helt underbart!! Längtar efter en sådan dag igen, då åker grillen fram.



Vi mumsa pepparbiff och Liam fick pärompuré:) Hela måndagen var supermysig men en promenad till farmors/fasters jobb och sedan sångstund på förskolan och en vårpromenad med barnvagnsmaffian:)

Tisdagen var ju lite sämre väder men en promenad blev det. Köte lite penseér och planterade lite så det riktigt känns att det är vår.

Idag har Anna varit här på en fika och jag har bokat en familjefotografering. Vill ha något mera än Nt fotot att titta på:)

Nu är det slötid framför tv:n tills vi däckar:)



KRAM




Gynning för cervera

I maj finns dom här fina att köpa på cervera! Riktigt läckra! Vill ha flera motiv så jag ska kolla in alla.


Bild tagen från C gynnings blogg.


Liam hittade telefonen på öppna förskolan:-)

dsc_0220 (MMS)

Liam hittade telefonen på öppna förskolan:-)


:D

Tassarna funkar!! Det går så fint att vagga Liam till söms. Speciellt när Petsson skivan går på högvarv i bakgrunden:)


Grisen idag



Liam gillar verkligen sokvasten. Jäääätteintresant. Om han bara kunde lära sig att använda den;)
Nya mokasinera passade perfekt! Bra grepp så han kan rusa fram över golvet:)


kärlek


Bedroom




Den här fina ska pryda vår sovrumsdörr!


Shopping!

Jag har letat efter bra barnmatsburkar så att jag kan frysa in barnmaten och jag hittade dom på babyland! Jag önskar att dom vore lite större annars är dom toppen! Blev kyckling, ris, ärtor och palsternacka som fick fylla dom. Har kommit igång med barnmatslagningen rejält nu:)



Har man en bebis som dreglar som en rottweiler så behövs det många många dreglisar och tjocka framför allt. Pippie greglisarna är toppen då! Lillkillen sover ju oroligt så vi ska testa Brios tassar. Tusan vad sängen gungar med dom. Blir premiär inatt!



Vet inte hur många dreglisar Liam har men dom hänger konstant på tork:)




Nu sover lillen på sin nya kudde och när han vaknar gungar vi honom till söms med hans nya tassar och sen får mamma och pappa sova gott i alla sina dar, eller??

:D KRAM


Vårfint


Jag får träffa Morgan en annan dag

Det blev inget ullared. Vi hade laddat till tusen och kollade tillomed på programmet på kvällen. Anledningen är att min stackars Vevve trolign har en inflamation i armen som gör döont så hon kunde inte sova på hela natten och ullared var inte att tänka på. Hon var tvungen att käka tabletter och vila upp sig. Vi tar Gekås om några veckor istället:)

Här är lite bilder från Ullaredsladdningen igår:) Som vi snart gör om!:D Fjortisstalj med flaskorna eller kul??! Jag väljer kul<3


<3<3<3<3<3<3<3<3


"Snabbare farsan"




Bilrace i gillestugan!!:D


Godmorgon säger kvällsugglan liam! Efter r...

dsc_0215 (MMS)

Godmorgon säger kvällsugglan liam! Efter rallykörning med gåstolen slocknade liam efter elva. Sent för min lille kille. Nu krävs det kaffe!


Trädgårdsfint!

Jag gillar blommor men jag har inga gröna fingrar! Men några krukor ska jag väll klara av ändå och det bästa- dör blommorna så byter jag bara ut dom:) Jag har köpt en liten urna liknande den här och satt en gul pensé i och jag är sugen på den stora med. Lite finare än vanliga krukor.

 

 



Trädgårdsfint!

Jag gillar blommor men jag har inga gröna fingrar! Men några krukor ska jag väll klara av ändå och det bästa- dör blommorna så byter jag bara ut dom:) Jag har köpt en liten urna liknande den här och satt en gul pensé i och jag är sugen på den stora med. Lite finare än vanliga krukor.

 

 


Dubbel uppsättning av morsor. En i spegeln...

dsc_0211 (MMS)

Dubbel uppsättning av morsor. En i spegeln o en föröver. Tittut måste ju bli dubbelt så kul då:-)


Välkommen till världen Nicole

Jag vill påta o plantera i trädgården!! Men då vill ja ha sol! Gjorde ett miniryck igår efter att vevvson åkt hem och plätten på framsidan blev mycket tjusigare;) Vi tar en latdag och pysslar inne och tar en promenad på det tror jag. Sen ska jag börja skriva lista till ullared!!!! wohoo på lördag blir det shopping på gekås med vevve:D

Så ett stoooort grattis till Cai & Angnelly som fick en liten dotter imorse. Nicole Valentina som vägde 3450 g. och var 50 cm lång. Liams kusin är så söt och dom kommer nog ha superkul tillsammans när dom växer upp. Min lilla kille är inte minst längre, fort fort går det och dom små liven växer så att det knakar:D

KRAM


Vardagsrum

Nöjd!! Eller mer än nöjd med vårt soffbord från mio. Det blev en mysig hörna och nu är jag på mattjakt;)


Farmors Krona

 



Den här fina har jag utsat upp idag så den glänser ännu mera än de gör på bilden. Den hamnar snart i vårat sovrum. Det är kul när arvegods används, Jag älskar den och den passar som handen i handsken i sovrummet:)


Förbereder middagen:-)

dsc_0207 (MMS)

Förbereder middagen:-)


Liam övningskör:-) vevve kan ju vara min h...

dsc_0201 (MMS)

Liam övningskör:-) vevve kan ju vara min handledare med;-)


Trollungen

 

Lilla Liam har massa hår igen! Skorven tog ju allt av hans första bebishår men nu har han en kalufs igen. Dock lite ljusare än det första men det verkar mörkna:) Mörkt hår o blå ögon som sin pappa, precis som jag trodde att han skulle ha när han låg o sparkade i magen;)

 

Nu ska vi iväg o köpa ett v-rum bord och lite annat smått:D

KRAM


RSS 2.0