Gott nytt år

Vi har haft ett underbart 2010 men 2011  kommer slå det kan jag lova;) Ha en superkväll alla<3

TACK

Tack till alla som grattat oss så fint till vår förlovning<3


:)

Datum bestämt och inbjudnigar är efterskickat. Vi är äntligen på G!<3

Min man & son älskar mig!

Många lyckliga inlägg men det är så jag känner just nu. Lycka!

Jag är lycklig över min fina son som ja har med min underbara man som gör allt för oss och jag gör allt för dom! Jag är hel med dom. Vi har åstakommit så mycket jag och min fina! I snart fem år har vi älskat varandra och mycket har hänt under årens gång. Familj, hus och stundande bröllop!


När du tittar på mig min Fredrik ser jag så mycket kärlek!
Jag älskar den känslan. Känslan efter ett frieri från mannen du älskar är obeskrivlig, som det inte går att beskriva kärleken till sitt barn för den är oändligt stor och lite till. Jag har nu båda och jag torkar glädjetårar så glad är jag!


Nu ska jag kämpa för bröllopsformen för när jag står brud ska jag vara mitt finaste jag men jag har redan det viktigaste, ren äkta kärlek från min älskade familj.


Jag älskar dig!



Min alldeles underbara son, jag kommer vara evigt tacksam för dig!

Mitt hjärta!!


svävar på moln

Min underbara Fredrik satt på knä vid julgranen imorse och plötsligt så händer det!!! "Vill du gifta dig med mig"!!<3<3<3 Jag har världens finaste ring och jag svävar på moln!!! Jag ska gifta mig med den mannen i mitt liv, pappan till min underbara son!! Jag har längtat såååå efter den här dagen och jag är överlycklig.

Vi ska gifta oss!!!!

världens bästa man!<3

Jag kan inte laga kyckling och sabbade middagen och fredriks matlåda rejält men ändå säger han till sina arbetskamrater att det är han som lagat kycklingen så dom inte ska tro att jag suger på att laga mat, vilket jag inte gör - bara kyckling-, och tar på sig skulden för de råa bröstfiléerna:D

Det är kärlek!

stora killen

Fick ett mess av Fredrik nyss. "FY FAN! Febrig o sjuk. Måste vara kvar. Ska serva firmabilen" Kämpa på! kan ju annars hämta honom med pulkan haha stackarn. Vi som skulle fika hos Sandra&Johan... Får se om jag kan ta mig in själv med skitbussarna.. Jag har iallafall skickat efter lämppapper för nu jäklar. Tävlar ju med josse om vem som tar kortet först och hon ska tametusan inte vinna!!!

Igår var rolla Jenny och lille Arvid här på en fika. Var flera år sen vi umgicks och det var jättemysigt. Arvid sprang nyfiket runt och snart kommer min parvel göra detsamma. Tiden går sjukt fort!!!


Liam sov hela natten. Från 9 till 5!! Han har gjort det några gånger och det gäller bara att jag håller honom aktiverad så ska han nog få in det som rutin. Hans tänder har börjat. Dreglet rinner som tusan och allt ska in i munnen och tuggas på. Han är inte så jättegnällig över det bara små perioder men det har ju inte satt igång på riktigt. Det kan ta lång tid innan dom ens börjar synas under tandköttet.

Han är sååå stor min lillkille!!! 7,8 kg och runt 66cm. Han har redan 68 i babykläderna!! Herrn fyller ju 4 månader om 2 veckor med och det kommer faktiskt att firas lite. Mormor mamma o pappa kommer hit den 25 dec. o käkar lite:)

Lägger in lite bilder från igår senare men nu ska jag fixas o väcka lillen. KRAM

En dag i stan!

Hade en jättemysig dag med mamma fast det inte var menat så men det var ju ännu bättre! Massa gull och skitsnack blev det!<3 Vart på banken och pratat sparormer både till liam och undera på att ändra om våra så man kan tjäna lite extra på avkastning. Är så skönt att kunna styra över sina egna pengar och se hur dom växer och veta att jag jobbat ihop dom själv! härlig känsla!

Mamma och jag tog en heldag, både fikade och käkade lunch och vi hittade en mysig jultomtedräkt till lillen. kommer bli världens sötaste jultomte!<3 Svängde in på kappahl en snabbis och kramade på emme med och snackade lite om vår tjejkväll! Kommer bli såååååå kul!!!! En riktig mysig kväll med underbara vänner<3 så glad att jag har er och alla ni är så söta med min lilla Liam och han har med tur att han har så många "tanter" (hahha) som bryr sig om honom och som varit med sen han var en liten liten skrutt:D

Fredriks mamma var här en snabbis och gullade med Liam. Massa kärlek där!!<3

Tänker tillbaka på tiden när jag var gravid, var nästan mer aktiv dom sista veckorna än vad jag är nu hahahha.. Hade ju babyshowern i v.36 och det var inte lite jobb med men det var så värt det, och fixade babyrummet i v.39-40 och flängde in till stan och visade upp magen.. Blir inte lika många turer in till stan nu för det är så läskigt med bussen. Dom behöver ju inte ha vinterdäck!! helt sjukt.

Nu ska vi ha familjemys med en film<3 massa kärlek här!!! stor kram!!!!


Idag



Mysig kvällsfika hemma hos åsa&Christian. Liam fick med sig en del bumblebee kläder hem bland annat det han har på sig:) Massa dreglisar vilket är super för det går åt dreglisar som smör i solsken!

NY BLOGG

NY BLOGG

Liams lista

Tummen upp för:

Fläktar av alla slag som låter

Diskmaskinen!

Färgglada saker som rör sig

Åka vagn, åka bil och bli gungad av pappa

Babygungan

Mamma&pappa med stora léenden

morgonmys

sorl

filt för ansiktet

SNUTTA!


Tummen ner för

När mamma plockar in/ur diskmaskinen

ljus vid sovtajm

ligga på rygg

klä på sig

Bli klappad på huvudet

plötsliga ljud






RSS 2.0