Liam update!

Idag fyller troller 9 månader! Min stora grabb! Snart ska vi iväg och fika med massa söta bebisar och deras mammor. Jag är jättespänd att höra om Jennys bröllop som var i helgen. Det är kul att komma iväg och träffa lite mammor och kul att se Liam med andra barn.

Han säger mamma och pappa och pratar väldigt mycket. Det ser så roligt ut när han pratar och ibland lägger han in en min för att riktigt visa vad han menar.

Han vet var lampan är och han pussas, med öppen mun med;). Liten Charmör!

Han vinkar, oftast när man bär honom.

Han är väldigt stadig och jag tror att han inte kommer att krypa utan börja gå direkt. Han har stått helt själv en gång hos sin farmor och han blir alltid glad när han får stå och titta ut genom fönstret.

Söta små tänder har tittat fram:D

Jag har inte riktigt koll hur gammal han var när han började med alla olika saker men det här kan han idag. Har säkert glömt något som jag kommer på sen men då redrigerar jag haha:)

KRAM




En bild säger mer bla bla bla

Det märks att jag bara bloggar när jag har lust till det. Kommer några bloggattacker ibland och här är en rejäl:) En attack av bilder! Det har ju hänt så mycket sen jag bloggade sist så det är lättast att lägga ut bilder av vad som blivit förevigat. Dom ligger lite huller om buller men jaja;)



Liam 8 månader! Teletubies i v-rummet:D
Nya favoriten är att vinka till alla och tittut slår ju aldrig fel!





Valborg firades vid mysiga marmorbruket.




Vårfint i rabatten




Liam gillar sina grejer.




Så många misslyckade försök till en bra påskbild!
Han var INTE på humör så det var bara o lägga ner.




Nästan sommar!! Hemma hos mamma & pappa.




Vi firade min 25 års dag! Gahh snart 30.. ne det är långt kvar;)




Idag var vi inne i stan och fikade med Emme & Wilma.
Wilma försöker säga hejdå till "bebisen" som hon kallar Liam *sött* men han vill bara sova. Det blev en sväng till mamma med och lite senare kom Päivi, Frida, Gustav & lilla Elisabeth till oss på en fika.





Kusinmys!




Kärlek till världens bästa Liam!!<3<3<3<3




Underbart ställe! Valborg.




Pappa är bara bäst:)



<3


Vilken härlig dag!!! Sommaren är här. Liam...

mms_img35178 (MMS)

Vilken härlig dag!!! Sommaren är här. Liam o jag lunchade på gräsmattan och han var så intresserad av alla blommor. Nu är jag påväg till mamma där lillen är.. Jag har varit på mysigt knäppingsborg och tjejkvällen dom hade där.massor folk, god mat och band. Vevve och hennes mamma var härligt sällskap!:-) nu när jag går i oxelbergen känns det som hemma. Jag har ändå bott här i 23 år, och det är härligt att krokek känns på samma sätt. Båda ger en varm känsla i magen. Ne nu ska jag lägga ner mobilen och njuta av kvällen. Kram på er.


Liam var jätteduktig hos frisören. Han kla...

mms_img43422 (MMS)

Liam var jätteduktig hos frisören. Han klagade inget utan var mest nyfiken. Vi hade några fruktsmooties att muta honom med när han började bli irriterad och det funkade ju såklart;-) fin blev han!! Man kan styla till hans hår så han blir så cool:-) liten tuppkam, mammas tuffa grabb. Kram på er:-D


På rush i globen:-) med mitt hjärta!

mms_img43408 (MMS)

På rush i globen:-) med mitt hjärta!


Musikkryss!

Underbar dag. Underbar kväll!! Tänker inte kommentera vädret för det gör alla andra så bra;P Mysig vagnpromenad med kolmårdsmammorna och sen fika på det och ikväll bär det av till Harrys för musikkryss. Far & son tid blir det för lillen och Fredrik;)

Älskade Vevve!!: Nu tar vi dom!!!




Heja väder!

Igår var det hagel, idag är det snö men påskliljorna står pall:) Tänk om vi kunde få 25+ imorn. Inte konstigt att svenskar är såväderfixerade när det spelar oss ett spratt titt som tätt.

Liam gav av två fisar och började asgarva efteråt haha:) Han är så medveten om allt.

I eftermiddag blir det frisörpremiär för Liam. Lillen ska bli snygg i håret för nu ser det lite roligt ut med allt hår över öronen. Snyggaste bebben i kvarteret:)

Nu ska vi in i v-rummet och leka..

kram




Mammas coola kille!!!

mms_img10840 (MMS)

Mammas coola kille!!!


Smattret ska det ju stå!

Smattret ska det ju stå!


Hagel!!!!?? Vilket väder vi har....mysfakt...

Hagel!!!!?? Vilket väder vi har....mysfaktor att ligga o lyssna på skatter och se träden svaja. En kopp cappucino på det så är eftermiddagen fulländat.


RSS 2.0