Shopping

I söndags var jag en sväng på stan och shoppade loss lite. Vevve kom ner o fikade med mig med och det var ju som alltid... mysigt! Köpte äntligen sjärnkrokarna till Liam och beställde två gitarrkrokar. Så tufft blir det! Den inredningen kommer han nog gilla länge även när spjälsängen och skötbordet är borta:D Är inte så mycket för att göra ett barnrum övergulligt utan det här känns mera praktiskt och så tycker jag att det är snyggare. Visar bilder när det är uppsatt:)

Hittade min "dopklänning" och det blir en färgglad Johanna som kommer stå längstfram i kyrkan. Älskar den!

Hittade 2 tröjor på Monki, fixade buskarna till ögonbryn, och köpte hårfärg som jag ska kladda i när jag får tid till det. Fredrik kommer att jobba sent hel veckan och jag vill ju helst att han är hemma så jag kan göra det i lugn & ro:)

Nu blire att slötitta på tv och sen knoppa:)

-Torsdag - Fredag - Lördag-

I torsdags var Liam & jag och hälsade på Cicci och gulliga Hugo i deras superfräscha 3:A. Våra bebisar är nästan jämngamla och typ likastora. Stadiga bebisar och underbart söta! När vi satt o käkade på paus satt det 3 andra mammor där med sina minibebisar. Bara det att dom bebisarna var runt 8-10 månader (tjuvlyssnade lite;) Lite nyfikna var Liam&Hugo allt på varandra och jag märker att Liam börjar  tycka att det bli mer&mer intressant med bebikompisar. ;Mysigt var det!

 

___________________________________________________________________________________________


I fredags var det familjemys för hela slanten. När pappa kommer hem skiner lillkillen upp som en sol:)
Käka latismat och gullade i familjesoffan och slocknade där. MYS! Vi gillar vår soffa!!
Liams kopp som han fått från Jana är klockren ju. Han hajade direkt och klarar den själv och nu har han börjat lyfta sin vanliga flaska hörgre och högre upp så fort mjölken börjar ta slut. Vi trodde att han skulle sluta suga när mjölken tog slut men istället höjde han flaskan rakt upp och sög frenetiskt. haha mammas duktiga kille!!!


Liiiite kladdig :D



_________________________________________________________________________________________

I lördags hade vi en romantisk- lagamiddag-mysa hemma- kväll bara Fredrik och jag. Jag lagade lamm och det blev så jäkla bra. skryter där för det var tusan gott. Blev ju bara massa matbilder och inga på mig eller fredrik på hela helgen. Får ta igen det;)




KRAM!





Världens gulligaste bror

Jocke ringde nyss från affären. Han stod med akrylfärger i handen och undrade om jag ville ha dom, om det var rätt färg:) Då blir man glad:D!!!!

pirrrrr

Snart kommer Fredrik hem:) saknar lite. Nykär på nytt kan man väll kalla det. Det kommer i vågor det där, fjärilar i magenkänslan som det var precis i början. Härligt att det kan vara så i ett riktigt svensson liv:) Ska laga till lamm ikväll och sen är det bara avkoppling...

Nu ska jag på en promenad och handla till kvällen och bara ta det lugnt!!

Tack för din fina komentar Carro:D

Har bilder i kameran från i torsdags när Liam o jag träffade Cicci & söta Hugo och jag fick lägga upp hennes knodd här så det blir det sen.... Busy day haha:)

KRAM

Lite av min konst

Sååååå hääääääär glad blir jag när någon gillar det jag gör. Idag har jag fått komplimanger av två stycken för mina tavlor. Tack! Lägger ut lite tavlor och ser om någon mer kanske tycker om dom. Men den översta är mig så kär så den behåller jag:)

Hatar verkligen att sätta priser på något men... måste ju ha ett pris. Jag grundar det på tidsåtgång, tex tog tavlan under flera månader för den har så många lager medans andra går på en vecka, material(färg & duken) större=dyrare.
Formelt detta blev :)






18x24 cm canvas duk. olja i olika lager och guld i akryl.
150:-


80x70cm canvas duk. olja med rinningar. Denna är inte färdig och är beställd men jag håller på med en liknand i 100X100 format som med är beställd. Alltså kan jag göra dom på beställning:)
600-



vår vardagsrumstavla:D den är så fin där den hänger så den får hänga kvar men ville visa stilen på den.



Den här ser inte riktigt ut såhär nu men i stort sett. olja på canvas ca 30x40cm
200-:




Hoppas ni gillar det:D Massa kramar Johanna<3

Voila!

EN AV DE HÄR PÅSARNA BLEV....


 

...DET HÄR!

 

 

 

 


Äntligeeeen!!!

Nu har vi äntligen en torktumlare. En samsung blev det. Vi hade presentkort på elgiganten för annars är det ju inte så kul att lägga ut så många tusenlappar på en torktumlare. Då hade det säkert blivit en billig skit där trumman rostar sönder så fort den rispas haha. Tvätten har varit en riktig pain in the ass utan för vi har plats för torkning. Men nu är ju det löst:) Skönt att få tvätta undan allt.

Försökte att fota så att ni inte skulle se all vår smutstvätt men den sticker ju fram på ett hörn ändå haha. Nu känns tvättstugan mer komplett, härlig balans;)



<3Här är den<3

Min fina ring, min kärleksring<3

Vitt guld och diamanter


Fredrik känner mig;) Längtar till dagen då vår lilla kille strör rosenblad på altargången, då vi blir herr&fru Essén!!



Ser på dum dummare :D Jag tror jag dööööör hahaha

 

 



Vilken hit!

Det var så mysigt på spädbarnsmassagen. det var 5 andra bebisar med sina mammor där och alla var supertrevliga. För en hundring fick man oljan, broschyren och fika och så massagegångerna såklart. Ska göra övningarna hemma för det var så mysigt. Svensk mjölkning, sol & måne, vattenhjulet var några av namnen på övningarna. Något måste dom väll heta, right?

Innan man började massera skulle man be bebisen om lov och i samma stund gav Liam ifrån sig ett gapskratt. Han gjorde det jag tänkte;) Han tyckte det var supermysigt,  jag med, och log mot mig och tittade runt på alla andra bebisar. Sen var det ju extra trevligt att kunna kissa rakt ut för han var en nakenfis under massagen.

Att vara i ett rum där massor av bebisar jollrar och skrattar är väldigt härligt och rofullt. Man blir lite gladare helt enkelt.Nästa onsdag är det dax igen och då är det nog bröstet och armar & händer som står på schemat.

Vi var föresten på bvc idag, 5 månader, 69 cm lång, 9,2 kilo ;) Följer sin kurva fint och som mamma säger " blir han sjuk så finns det ju lite att ta av" haha!!

Mammas stadiga kille och duktiga. Klarade sprutorna som ingenting den här gången. Log tillomed efter:D lite stolt blir man då:)


I LOVE U övningen, Min favvo;)

 

 


Konstinspo

Lillen tar sin middagslur och jag väntar på att han ska vakna så att vi kan ta en promenad. Surfar runt lite och letar efter inspererande bilder till en tavla, Majas tavla. Jag ska skippa löven och då är ett bra sätt att få in grönt att lägga mossa på stammen. Ska skissa upp det ikväll om lillen ger mig en chans;)


Ex & kex

En nyårsbild:D


Mina två veronicor och Liam<1<2<3


Dagens

Mammas kille var tuff idag i sin sex pistols T-shirt som pappa köpte på Sweden Rock när lillen låg i magen. Matcha den med Jeansskjortan från faster Vevve och mjukis jeans. Stjärndreglisen från mormor var pricken över i:et! Sen ligger ju armébrallorna brevid ser jag;) Macho macho man haha:D


Charmtroll

Idag var vi hos Josse&Leif. Man måste bara älska Leifs dialekt, gottländska. Titt på miii! Vi åkte dit med Emme & wilma och Josses kompis Li från Karlstad hälsade på. Ungarna busade och vi pimplade kaffe och Liam satt som vanligt och iaktog och garvade om varannat. Tror att han charmade Li ganska rejält med;) Mysigt var det mem nu har det blivit alldeles för mycket fikabröd dom senaste dagarna. aj aj...

Har fått David Hellenius sketch om Mads Mikelsen på hjärnan. Degarna på dagarna på degarna haha. Bästa sketchen år 2010!!





Tvinnat hår

Idag ville jag ha jag ha bedhead hår. Tvinnade håret och spraya så lev det sådär ruffsigt och fullt av "naturlig" volym. En bra latfrisyr för oss som inte har allt för mycket tid till hårfixning;)

 


Planer efter mammaledigheten??

Tiden går ju sjukt fort som alla mammor vet och snart är dom små inte så jätte små längre och det är dags att börja jobba igen. Vill inte ge någon ångest nu men mina tankebanor går så:D Jag har funderat lite kring det och tror eller jag vet att jag vill studera. Jag har en man, hus, barn och det är bara ett stabilt arbete som saknas och med en ky i bagaet är det nog inte så långt bort. Vet en utbildning som verkar toppen på 2 år med praktik men det är inte fel att söka fler som back up. Jag ska prata med en studievägledare som kan ge mig mer tips sen är det bara att söka:D... Spännande!!!

Veronica var här idag och vi hade det supermysigt! Liam charma henne med såklart;) Min absolut äldsta vän, är väldigt glad att jag har dig!:D

Min ring är klar hos guldsmeden!!! Blir en tripp in till stan på måndag och hämta den om det inte är skitväder förståss. Vill ha den nuuu!! Lite roligare att ha något att visa när folk vill se ringen;)

Imorn väntar en rolig dag och Liam ska som vanligt mysa med massa tjejer:D Ensam kille, han kommer bli poppis!

Bebishumör idag: Pigg & väldigt glad
Kram på er!!


Nyfiken i en strut

Vevve har myst som tusan med Liam idag. han somnade på hennes bröst tillomed. Han var så bekväm hos henne att han kräktes lite på vevves arm också;) Mycket skratt och leenden har det varit idag och självklart en hel del stående! Favvosysslan just nu. Han skrattar åt sitt eget skratt just nu haha:D

Är så trött idag för jag hade insomnia inatt! Kunde bara inte sova utan låg vaken från 1-7 och blev bara mer o mer irriterad.. Hatar sådana nätter. Så det blir nog en tidig kväll för mig..

Han vill vara med hela tiden och är väldigt nyfiken av sig. Fortfarande ska allt in i munnen och nu lyckas han styra bitringen rätt bra. Han har koll på det och träffar munnen.

Vi kör på med gröten och pureér men jag ska leta upp recept så jag kan laga massa barnmat hemma. Blir rätt så dyrt att bara köpa burkar. Funderar på att höja mjölken med iallafall till natten. Skulle vara så skönt om han började sova hela nätter.

Ska göra iordning Liam för natten med pyjamas o blöjbyte sen blir det soffläge!!

Kram

Gillar dig!


Liam 5 veckor<3

Mammas lilla lilla älskling!! Bara 5 veckor gammal!!<3 Massa hår men han hade ännu mera när han föddes. Samma gosiga kinder men såååå liten han var!!<3<3
Mamma & Fredrik förundras över tekniken i mobilkameran haha:)
Mamma är ju fööör go. Pluttinuttit är det haha! mormors kille till tusen <3



Kusinvitamin

Hon är upptagen Liam, farbror hann före;).. Fina Angelly som väntar nicloe, Liams kusin! Mysigt med en liten bebis i april!!<3

 


Spädbarnsmassage

Nästa vecka ska vi på spädbarnsmassage. Jag ska massera min icke så späda bebis haha. Tror att det mest är till för att få närhet med sin bebis. En mysig stund!

Liam sitter och hänger över ena kanten i sin gunga och dreglet bara rinner... det finns inget stopp på hans dregel;) Matdags är det ser jag på klockan!

Vi ska ta oss en promenix efter jag druckit upp mitt kaffe och handla för jag ska laga mat till svärmor som kommer och myser med Liam efter jobbet. Ska hämta ut H&M paketet med:D

Liam blir ju fem månader om fyra dagar!!!! Inte klokt!! Vart tar tiden vägen?? Tror att vi firar det lite:) Han kan få lite extra i nappflaskan haha... Kan ju ha ett födelsedagskalas varje månad nu, när annars kan man ha det ??!:D
Någon som har bra mattips till en femmånaders??? sidor som man kan hitta recept??

Mätt den här gången med:)
Likadana ögon som sin pappa! Stora blå:) Likadana kinder som sin mamma, stora o goa ;)


Sugproppslekasaker är väldigt behändiga!!





ZzzzzzZzzzz

Ja jäklar vad lat man kan vara efter en vaken natt. Vi sov alldeles förlänge jag o Liam men lillen har nog inga problem att somna inatt men jag får nog desto svårare!
Men jag tänker dra mig upp imorn för jag vill gå till öppna förskolan. Helst vara med på sångstunden för det är säkert jättemysigt och Liam älskar när man sjnger för honom.. Kanske mimar lite så mina falska tonarter inte hörs    alltförväl;) Den börjar kl. 10 men det finns ju en vid 2 med för oss morgontrötta:)

Ska ha lite mysstund i soffan med mina fina som varje kväll och pyssla med min adressbok. Är skittrött på att leta upp allas adresser på nätet för att jag aldrig orkar skriva ner dom.

Kram

Ooops

Skulle mobilsurfa och det är ju så attans krångligt ibland. Trycker fel rätt ofta och nu så råkade jag radera Marres kommentar. Men jag hann läsa den:) Jag kan inte somna när jag kollar på depp... han är ju bara lite för het:)

Nappbitringen får tummen upp!!


Hello blue eyes:D


Liams tänder har varit på G länge nu och det kliar säkert som tusan. Han dreglar som en bulldog och vi byter dreglisar stup i kvarten. Jag tycker att nappbitringen är bättre än den vanliga bitringen. Han får bättre grepp och så är den formad efter gommen. Liam älskar den och den hjälpte mig att natta honom nyss. Han behövde bara bita av sig lite;)


Det dreglas en del;)


Liam har talang!

Kusinerna gillar ju verkligen varandra så Liam ville rita ett par tecknngar till sina töser. Såhär fina blev dom!!






Vad tänker du på Liam??:D


-The tourist -

Här är brudarna som jag såg filmen med, Josse & Ida. Bilden är väl typ 7-8 år men tänk inte på det;) Jag är ett äkta Johnny Depp fan och jag älskar hans filmer! Var lite annorlunda att inte se honom spela en knasig karaktär. Filmen var spännande och skådespelerie var på topp. Inte överdrivet med action heller. Hiss på den:D


20??


Relalalaxa

Idag var ingen speciell dag så det är inte värt att skriva om. Allmän vardag! Men imorn ska jag på bio med Josse, Ida och en tjej som heter Emma. Mysigt. Bio var hundra år sen!!! Jag älskar bio och framförallt att kura upp hos Fredrik i biomörkret. Ett biobesök för oss snart tror jag. Lite romantik i biomörkret...

Gör lite matlådor till Fredrik och när det är fixat väntar grabbarna på mig därnere:)

200 hundra projekt pågång samtidigt i krokek men jag jag har börjat att strukturera upp det så får vi se;)
Ska börja med ett roligt som jag längtat efter!!! Kommer nog ta lite hjäl både här o där:D






Drömmer fortfarande om varmare väder!!!


Tror att Liam gör det med;)


I mammas mage


Det som värmer mig idag!

Har aldrig lagt ut en dagens förut. Har kännts lite onödigt, varför skulle ni bry er om vad jag har på mig men va tusan. Har ju kommit in i en riktig bloggperiod så en dagens hör ju till;)
Nu köööör jag!!! Här kommer den:D


Väst - Monki
Topp - Åhlens
Kjol - Åhlens
Strumpbyxor - Lindex

Liam & Kelly sitting in a tree<3

Maja, Rolla & Josse med sin Kelly var här o fikade idag och lite bebismys blev det mitt i allt skitsnack;) Innan dess var vi hos Johan & Sandra och myste med supertwinsen Jenna&Tyra! Mysig dag helt enkelt!!


H&M

Igår beställde jag lite smått från h&m.
Att beställa vårsaker får våren att kännas närmare! Längtar!!


Snöööööööööö!!!

Det står två bilar på uppfarten. haha


ALLA NYA INLÄGG HAMNAR LÅNGT NER!!

Under inlägget med alla bilder!! knasigt men så är det:)

Jeffrey Campbell

Fy tusan så snygga klackar!!! Älskar dom!! Dom är egentligen mer höst än vår men dom föll mig i smaken rejält!! Dom ljusa är vårklackar! Favoriten är skon med spännen!! Kanske blir ett inköp:D


Vi gratulerar våran Tilde idag!!!

Lilla Tilde fyllde 4 och vi firade henne med tårta o paket. Vi köpte en prinsessklänning till henne som hon slängde på sig diekt o syrran indra fick älv vingar som åkte på med:) Liam myste med alla och var jätteglad och skrattade och log. Mot slutet blev han trött och slocknade på vägen hem...

Dom är så gulliga med varandra, kusinerna!!<3




Resesugen!

Bilden är tagen i Thailand när vi åkte forsränning!! Bland det roligaste jag gjort. Fredriks inlevelse är ju beundransvärd haha!!


Är du lullig Liam??!:D


Liam har bättre ordning än jag!

Rensa???!!!


Nytt i Liams rum

Den här barbapappakudden är supermysig. Den är supergo att krama om och passar perfekt till Liams rum. Liam ser ju ut som en barbapappa så det kan ju inte bli mera passande haha:D


Gulligt barnrum - Inget för en tuff kille;)

Liam har ett tufft rum i lime, svart och vitt! Man kan ju inreda ett barnrum i oändlighet för det är ju så skoj. Liam hade sitt rum klart som stod och väntade på honom och det har bara blivit några små förändringar sen dess. Det är super lätt att göra om när det är vita väggar, att byta acentfärg är en barnlek.

Nästa projekt blir att måla mörka kanter runt ringarna och köpa förvaring till alla hans leksaker. kids concept - rock edition blir det:) Snart kommer hela rummet vara överbelamrat av leksaker och jag kommer snubbla och svära över och undra hur jag kan organisera allt då... men det är ett senare problem:)

Spegeln och ringarna har jag gjort:)





Visst är han duktig!!

Liam håller nappflaskan själv vid 4 månaders ålder. His preeeeciouussssss haha!!


Snart 5 månader sen!!!

Mammas underbaraste var nyfiken på världen och kisade för att se sig omkring! En helt ny värld full med människor som älskade honom väntade.


Tylldröm!

Skulle inte ha något emot att gå nedför altargången i denna! En dröm!!!


Slår ihop alla mina bloggar!!

Har ju tre bloggar om mina största intressen för tillfället. Den här om mitt liv som mamma, partner och vän, bröllop och konst. Flyttar allt hit först men jag gillar ju blogspot mer så jag kanske byter sen.

Kanske ändrar namnet på bloggen med. Kram

SJUKSTUGA!

Haha Fredrik prövade o lägga Liam över axeln som vi gorde för bara några månader sen men det gick inte. Han är för stadig och stor... Han sitter o tittar nyfiket på mig...*vad gör du mamma?...

Fredrik har varit pappaledig i två  dagar och jag är sjukskriven.. feber och tappat rösten och helt utmattad i omgångar. Nästan alla är sjuka!!!:( Liam är inte heller helt hundra..

Maja & Rolla ville komma över en sväng imorn och så ska v fira lilla Tilde & svärmor. Om jag är frisk är jag med på  allt skoj annars får jag vara hemma. Vill ju inte smitta ner ngn...

Nu ska Fredrik och jag mysa framför tellyn och vår lillkille håller på att somna brevid oss. Gyllene tider på tv:n och mat som jag svängde ihop på en kvart i magen...

Stor kram från sjukstugan!<3

!!!!Hipp hipp hurra!!!!

Hipp Hipp Hurra för farmor Rita som blev ett år äldre idag och man ska ju aldrig avslöja en kvinnas ålder;) Jag kommer stanna på 25+ ett bra tag tror jag haha.. Vi gick över till hennes jobb och satt med under fikan och Liam hamnade självklart i centrum:) Lilla charmtrollet! Han log åt alla och "vandrade" eller vinglade rättare sagt runt på bordet med lite hjälp såklart. Det är favvosysslan just nu. Att stå upp, det är grejer...

Jag har beställt en munkjacka till Liam av Åsa och hon hade sytt en skitsnygg "provjacka" som jag fick ge synpunkter på så den riktiga passar mitt troll perfekt!!

Min bebbe ska självklart ha Haute Couture ;)


Tant Vevve!! Såhär snygg blev han i skjortan. Sött av dig o tusen tack!!:D
Se upp alla brudar under ett halvår haha:)


På tal om småtjejer ska vi åka och hälsa på Sandra o hennes twins imorn som är så jäkla söta. Sicka töser!!!
NEEE, nu vill jag ner till gillestugan och joina mina fina.

Provmunkisen. Hon är så duktig!

KRAM

knasigt är ordet!

Liam o jag drog in till stan med mamma o pappa och relax lite. Jag tog en fika på stan och snackade behövligt skitsnack med vevve och mimmi (islamisten) haha,INTERNT:)

Liam fick en dööödligt coll skjorta av vevve! Tuffast i stan! köpte lite babykläder och fick inbjudningarna som vevve också har gjort...upprättelse:)

Mamma
stormade lite om folks åsikter att man låter sina barn sova hos sina morföräldrar och kunde nte förstå hur någon kan tro att det skulle kunna skada barnet, liksom jag! Vi är ju En familj. Tror inte at kärleken till ens barn kan mätas i separationsångesten. jaja allla ser på det olika.

Håller på att bli sjuk... VILL INTE!!! har fööööör mycket att stå i så jag hinner bara inte med de så jag skiter i att bli sjuk...


Haha grisen ser så rolig ut:D

Ut meeee skiten!!

Pratade nyss med min undebara Vevve! Vad skulle jag göra utan henne. Troligen inte mycket hahaha

Liam ska få träffa sin mormor idag:) Vi ska in och fika med henne och Liam kommer som vanligt bli så ompysslad av sin mormor! ganska mycket kärlek dära, japp!!

Vi håller på och storrensar för nu har vi tamefan fått nog av allt skräp. Botten nåddes när vi sålde en takfläkt utan plattan som den sitter i för att vi inte hittade den i all röra men han ville ha de ändå:) Tror det blev 5 soppsäckar och massa löst skit som kastades och då var det bara 1 föråd!!!! Huset är stort så det ska kastas TON!

Vevves brosra har fixat dopinbjudningarna nu och killen har skills hahaha:) Så snart postas dom:) Tror päronen är här så nu ska jag väcka grisen... Om det var dom så tar dom en jäkla tid på sig haha kanske ska testa synen:)

åhhh Nu tror jag att jag vet vad jag vill bli när jag blir stor för man vill ju göra något som man trivs till 100% med. Man kan ju inte gå hemma för alltid!!!

Hej Hopp gummi....
Liam & rolla, Så såg han ju nästan ut innan han tappade allt hår;)


RSS 2.0