hej&hå

Sitter i gillestugan och hör Liam och Fredrik genom babyvakten:) Skönt med lite tid för mig själv... Liam har varit jättesnäll hela dagen men han har bajsat och kissat stup i kvarten. Jag vet inte hur många blöjor jag bytt idag, känns som hundra. Det blir ju bajs överallt så tvättmaskinen går på högvarv!
Nu knarrar trappan så mina grabbar är påväg ner till mig:)

Kommer uppdatera mer om allt som har hänt och pågår men just nu ska jag mysa med mina snyggingar.

Josse och hennes mamma var här idag och fikade:) så mysigt med tjejsnack och Liam blev tuppen i hönshuset:) Han fick träffa sin framtida tjej Kelly igen med:) Tack Josse och Sussane för kläderna. Liam kommer bli så snygg i dom!!

Avslutar med lite foton för att jag är lat;)


Liam & hans tjej Kelly;)






min nya kärlek



Jag tar hela förlossningshistorien en annan dag:)

Liam

Jag och min älskade son på BB<3

vilken natt

V.40+3

Massa förverkar och sammandragningar men ingen bebis. Känns som om jag har grov mensvärk bara:( Nojjiga jag har redan pratat med BB två gånger och det lugnar mig att dom jag pratat med var så gulliga:) Fredrik är så söt, han är som ett barn som väntar på julafton. Han har med sovit jättedåligt men han ler hela tiden ändå:) Fredrik vill filma och det kan vara fint att ha men då vill jag helst att han filmar när bebben är ute och vi byter första blöjan och myser med bebben på BB.

Jag kan bara hoppas att det sätter igång på riktigt ikväll!! Jag håller tummarna


Badrummet

Badrummet börjar arta sig:)




Prisvärda åhlens

Massa söta saker till barnrummet som inte kostar skjortan och allt är från Åhlens. Nya saker kommer även in v.39 och det är värt att kolla in speciellt om du som jag gillar alla barbapappaprylar:)




Augustifestivalen

En dag på marknaden med mamma, pappa,
mammas bästa vän med dotter,fästman & söta lilla Linnéa


Köpte fårskinnstofflor till mig och mamma köpte ett par till plutten:)








bf dagen:)

ja du lilla hjärtat. Ska du skjuta upp din födelsedag. Det verkar som det. Men det kan ju hända något under dagen. Jag längtar efter dig!

mina tankar är någon annanstans

ständigt kämpande...

2 dagar till eller 17

Jag vill att du kommer ut nu mitt lilla hjärta!!! Förresten så tog jag en dush igår här hemma!!!! bästa duschen jag någonsin tagit:) nu blir det hushållssysslor...

V.33 och jag är i V.39



Tror att jag kommer sakna magen ibland. Fast tusan så skönt det ska bli att se sina fötter igen hahaha:)

Evian Roller Babies


Härliga höst

Surfar runt efter höstkläder och hittar massa snyggt!! Längtar efter att kunna ha vilka skor jag vill och vanliga kläder. Det är ingen idé att gå på stan och prova ut en höstjacka eller skor nu för jag har ingen aning om det kommer att passa efter bebben tittat ut.

Jag har iallafall hittat mina höstfavoriter och jag funderar på att ta en chansning med några av dom;)

Din sko

 

MONKI

Nelly

 

Forever 21

 

Gina & HM

 

_________________________________________________________________________________________

Hösten är så underskattad! Det är myskvällarnas årstid.

Kram på er!

 

 

 

 

 


två blir tre

Jag är så nyfiken på vem det är som gömmer sig i magen. Jag undrar så över hur den kommer att se ut så jag gick in på en sida där man kan ladda upp två bilder så "blandas" dom till en bebis bild:) Vår bebis blev ganska söt men det är ngt som hänt med näsan hahaha

 


IKEA

wohooo. nu drar jag och mamma till Ikea:) hörs sen

Kellys dop

Kellys dop var jättemysigt. Tänkte på att vi ska ha ett dop själva om några månader vilket känns helskumt men ändå inte.

Funderar över hur min doptårta ska se ut:) Linda som gjorde tårtan till babyshowern ska få göra den. Hon har gjort en jättesöt tårta med converseskor på som jag funderar över. Vill ha en häfig tårta till dopet med ju;)

Det blir i krokeks kyrka som är jättefin. Både jag och Fredrik gillar den kyrkan och all natur runtom. Nån dag kanske jag får gå nedför alltaret i den kyrkan av en annan anledning;)


Här är lite bilder
från dopet




Och såhär avslutade Fredrik och jag dagen. Mysigt att träffa alla:)

Classy Fredrik!!






älskar dig


bb väskan - bra saker att ta med

Kikade runt på nätet för att få tips om vad man kan stoppa i bb väskan och hittade massor. det är hur många som helst som vill tipsa om vad man ska ta med sig. Det här tyckte jag verkade vettigt + - några saker.



Till mamma

- mjukisdress (gärna 2 uppsättningar)
- pyjamas
- innetofflor
- amningsbh
- amningsinlägg
- underkläder (Vissa sjukhus förser er med stora nättrosor, dom är jättebra dom första dagarna, så "låna" gärna med er ett par hem)
- bindor(sjukhuset förser er med stora bindor som påminner om blöjor, dessa är super dom första dagarna när du blöder som mest)
- nessesär (med det du tror du behöver bb)
- kamera
- betalkort(mynt)
- tidningar
- godis/druvsocker
- CD
- mvc journal
- leg.
- patientbricka
- förlossningsbrev

Till bebben
- pyjamas/sovpåse (se ovan ang. sovpåse)
- 3st boddys
- 2st byxor till bebben (dom spyr en del)
- 1par strumpor
- mössa
- filt
- beroende årstid; ytterkläder

Nu är den klarpackad så nu kan den lille titta ut och vi är redo!!

Blivande pappa

Fredrik längtar så efter lillen och jag med såklart. Här r mitt hjärta på Kellys dop och Kelly charmar skjortan av Mr. Essén.

Att en sån liten i magen kan betyda så mycket redan innan man fått hålla i den är konstigt och super härligt. Nu är det 9 dagar kvar till d-dagen och jag njuter av att inte göra något speciellt. Fredrik och jag spenderar vardagstid med varandra och allt känns bara så naturligt. Nu ska jag äntligen ta mig i kragen och packa ihop bb väskan. Kan ju bli inatt som den lille vill titta ut:) stor kram


ä

v.38






Dålig på att uppdatera

jag vet.. jag är bara så trött just nu... men idag har jag faktiskt varit inne i !!stan!!! och blev bjuden på mat av söta mamsen. Är så härligt att sitta på en uteservering och bara prata skit:) Badrummet går med framåt:) det blir så himla snyggt!!! och snart snart kan jag duscha hemma!!:) Har massa roliga och fina bilder i kameran från dopet och på magen och barnrummet men dom lägger jag in imorn tror jag. Kellys dop var förresten jättemysigt.. Söta barn har Josse allt:)

Nu ska jag smaka en ny ben&jerry sort. Choklad med marsmallows och fiskformade chokladbitar i. DET NI:) se en film på det och några kramar sen är det godnatt tills lillen vaknar till som han/hon:) gör om nätterna. Kanske blir en liten nattuggla:/

Just det om någon har en babysitter dom vill bli av med tar jag gärna en titt på den. KRAM på er

Vila lite:)

Har precis kommit hem från Maxi med doppresenter och en tröja med mig hem. Fredrik satsade på sluta röka produkter....!! Han röker ju inte men snusar som bara den och han ska försöka sluta. hmmm.. jag ska heja på..

Nu sitter kakelsättaren leif och fredrik och käkar där uppe och jag gömmer mig i källaren så jag slipper hjälp till;) ne vars.. Golvet kommer på plats idag och imorn eller övermorgon så ska kaklet upp. Jag längtar så efter mitt badrum!!!

Utsikten jag har nere i källaren. Är så mycket abygrejer som ska tvättas:/ Imorgon blir del dop för Kelly:) kram på er.


jobbjobbjobbbbbb

Fredrik och jag sliter till tusen här hemma. Speciellt Fredrik. Han är riktig duktig och har inte klagat en enda gång. Har aldrig träffat någon med så mycket armetsmoral och tåga som han. Hoppas bebben ärver det av honom. Snart får vi lite tid ihop. Nästa vecka blir mysig:)

Förvaring

Fick ett pysselinfall och gjorde om min ikea boxar.




Babyrummet



Jag fick idéen till ringar på väggen från den här bilden.
Tyckte att det gav en häftig kontrast till de vita väggarna. Ska lägga upp mer bilder på rummet när allt är klart.


Päronet faller inte långt från äppleträdet. Eller?

Frågan många ställer sig inklusive jag själv när man ska bli förälder är- vem är personen som bor i magen?
En till fråga som ställs är - hur kommer jag bli som förälder? Kommer jag vara en cool ung lattemorsa som tar det mesta med en nypa salt eller kommer jag bli ett kontrollfreak som bryter ihop om inte inte allt klaffar? kanske inget av dom, jag har ingen aning. 

Det finns ett ordspråk som heter -äpplet faller inte långt ifrån trädet eller sådan fader sådan son. Det är nog sant till viss del. Det betyder inte att man automatiskt har samma syn på barnuppfostran som sina föräldrar men jag tror att ens egen uppväxt ger dig normer och värderingar och hjälper dig att forma din syn på uppfostran. Sedan är det inte säkert att värderingarna är desamma som dina föräldrars.
Jag har haft en bra uppväxt men det finns dom som inte har haft samma tur och då är det upp till den blivande föräldern om denne ska gå i sina föräldrars fotspår eller ge sitt barn en bättre start en denne kasnke fick.

Jag tror att allt handlar om att vara trygg i sig själv och veta at det är ok att inte ha en aning om hur saker och ting kommer att bli. Jag kan inte bestämma sådant i förväg iallafall utan jag kan bara försöka att vara jag och det ska jag. Men vem vet hur det blir med det för det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig, eller hur är det nu man säger;)


Kontrollfreak??

Mamma,mormor.

<3

Min älskade mamma <3

Fyra myror på väg


Har precis beställt fyra söta myror till babyrummet som jag spanat in ett tag. Imorn ska vi måla en massa ringar limegröna i rummet sen är det bara att städa och möblera:)





RSS 2.0