Från mormor&morfar

Fredrik köpte en pulka i förgår som jag ska dra liam i men det är ju vikigt att det är riktigt varmt där han igger så mamma kom med en lammskinnspäls som ska ligga i botten. Sen bäddar jag med åkpåsen och så får han ha massa kläder på sig. Ska nog ta en promenad imorgon efter att mäklaren varit här. Håll tummarna!

Nu kom Fredrik ner med te och knäcke... familjrmys är aldrig fel!<3


Vagnlös

ahhhg min vagn är sönder!! Jag körde ju den genom bondensväg när det var oplogat och jag kunde ju inte vända utan det var bara att köra på. Det blev lite för mcket för vår kära vagn.:(

Hej hopp

Vi har det bra. Alla mår bra och Liams "jobbiga" tid är förbi. Det går så fort och dom små utvecklas så fort!! Sandra hade köpt någon bok där man kunde följa barnens utveckling vecka för vecka. Spännande!! Så om du läser detta Sandra, vad hette boken???!

Liam är insöad hemma hos mamma till hennes stora förtjusning. Hon är så lycklig över honom och jag ser all kärlek hon har till vår lille son. Han blir så bortskämd på rätt sätt som hans farmor brukar säga, bortskämd med kärlek!<3

Igår var jag & Fredrik på mei ya och fick massage och det kändes som om jag låg i thailand och fick massage. Inredningen var lite som man tager vad man haver och det dom hade var massa färglada saker och olika fåtöljer och blommiga skynken. Dom använde varma oljor som luktade Asien och vi förstod knappt varandra. Min massör hade sin fyraåriga son där som var så söt och jag tänkte direkt att snart springer Liam runt sådär och ska pilla på allt! Jag gillade stället! dom var gulliga o bjöd på te och massagen var super. Dit ska vi gå igen.

Nu sitter Fredrik o letar skräckfilm som vi ska se. Vin,kramar o skräckfilm är ine fel!

Såg en vhs inspelning av Fredrik från 96 när han spelade förut. Trodde att jag skulle skratta ihjäl mig men tji fick jag. Han var ju dööööduktig och hur söt som helst. Hade jag stått i publiken hade jag riktat in mig på honom! Lätt!!:) hahaha





Gamla partybilder


Behändingt


Liam, en favorit



Här är vår namnbok där vi letade efter namnförslag och skrev på varsin sida. Fredrik hade skrivit ner Liam men det var inge favvonamn för mig. Ändå var det jag som föreslog Liam på BB:)

vad sägs om Lennox, maximus, ozzy eller sade hahaha.. Herreguuud!

Mys!


Abstrakt konst

Denna fina ska pryda vårt vardagsrum! Jag ville ha en färgklick på den grå väggen som kan väga upp det lite mot allt färgglada mitemot. Den passar perfekt blir perfekt! Abstrakt konst är som finast mot enfärgade väggar tycker jag.



Vill du ha något liknande kan jag ordna det.

 

 



en dagens outfit

Alla bloggar måste ju nån gång ha en dagens outfit så det här blir min;)


Sparkdräk från polarn&pyret. Gåva från Sandra&johan
Tröja från HM
Dreglis från name it
:D

Före & efter








Renoveringen-badrummet

Det börjar bli riktigt fint här hemma och vi är klara med hallen, badrummet, liams rum och vardagsrummet. Nu är det datorummet, sovrummet, gillestugan, trappen, övre hallen och lilla toaletten kvar. PUHHH!!! Men vi ska lugna ner oss och njut lite av att bara bo i huset med.

Vi skulle haft omvärderingen nu men mäklarMagnus fick något förhinder så vi ska boka om tiden. Allt är rent och fint och jag behöver inte göra något förutom middag och är dösugen på att hitta på något men vi är ju nästintill insnöade. Det är så mycket snö i krokek. En vagnpromenad känns sådär lockande. Gå fram och tillbaka till konsum i värsta snödrivorna. Kanske ska ta en tripp till öppna förskolan ändå... det är en bit att gå men det kan ju vara mysigt. Vi är ju ändå uppe så tidigt och är fixade o klara.

Naaaw Liam somnade precis i sitt babygym, han var väll helt utmattad av allt lekande. Babygym är ett måste! Jag brukar lägga honom i det när han är trött men vägrar att sova. Då gör han av med den sista energin där och slocknar som en stock sen:)

Någon mer som har tråkigt? slå en pling:)

Lite före och efter bilder:)




Hittade det här på min gamla blogg haha

söndagen den 19:e april 2009

Johannas modellagentur - Unique Models

Jag har startat en modellagentur, Unique Models. Det är en nystartad agentur så jag har bara några modeller men är du intresserad av att boka dom får du göra det långt i förväg för dom är extremt fullbokade.
Här följer modellerna.

Pumba med en rumpa lika känd som j-lo´s! Känd för sin klara, intensiva blick och underbara närvaro. Oerhört populär och tyvärr fullbokad ända till hösten. Men vill du boka så hittar vi nog en lucka.
Bilder från senaste fotograferingen.

Reklamkampanj för IOGT - För ett nyktert liv! pekpinnen som leder dig in i en nykter vardag.



Vevs med dom underbara äkta lockarna. Känd för sina pigga ungdomliga bilder och sin oerhörda kontroll att kunna "work her face". Bilderna är från en kampanj för nya koffeintabletter som nyss kommit ut på marknaden. Före och efter bilder var temat. Bilderna är tagna med snabbinställningen. Det jobbet fixade en full kalender för vevs som tyvärr lider av narkolepsi och ofta somnar påväg till castingen. Men vill ni boka vevs så bjuder vi henne bara på ett piller från hennes populäraste kampanj så får du garanterat henne till fotograferingen.

Coffeinpills

before 2 sec. later after





Majsan med de perfekta poserna. Känd för hennes enorma inlevelse och hon är verkligen HIGH FASHION! Men hon är även en allaurond modell som även gör kommersiell reklam. Här bland annat i en V6 kampanj - Tuggummit som aldrig tappar smaken därför behöver du aldrig spotta ut det! Även Majsan har som Pumba gjort en kampanj för IOGT. Denna med budskapet - En gång så är du fast!


Detta är mina härliga modeller som jag älskar så! Ni vet att ni är finast och att och att ni är Unique Models!!!

bara massa Liam



RSS 2.0