Kaffe hos grannen

Eller för mig blev det kaffe och chokladpuddin och för Fredrik blev det 25 år gammal whiskey och öl. Det är härligt att ha en sådan relation till sin chef att man kan gå över en kväll och dricka några öl. Fredrik förtjänarverkligen att få jobba på hemmaplan och varva ner på en "familjevänlig" firma. Tummen upp för det. Nu ska jag säkerligen bli pillad i håret med den sköna huvudmassage pinnen och längta tills imlorn då kakelsättaren äntligen kommer och börjar resan mot ett färdigt badrum. Längtar ihjäl mig efter att kunna ta en dush i mitt eget hem! snart så:)

Vårat badrum nu,snart är det klart!!!:)


Mitt första år bok!

Efter en lång jakt har jag äntligen hittat en i min smak. Jag gillar inte dom sockersöta böckerna där exempelvis en nalle sitter och håller i en ballong och hela boken går i en gulbrun äcklig ton. Nej, jag gillar den nya stilrena illustrationerna av barnböcker. Jag tog stora gooogle till hjälp och hittade en perfekt bok med ett häftigt namn med:)
Bästa boken om mig, inte så lite kaxig

Man fyller i för barnets första fem år och det finns plastfickor i den för att kunna spara det som känns speciellt.



Fler förslag


Mina första år av Anna Söderström.

En mer klassisk fyll i bok är Mollys Babybok av Lucy Cousins.

Baby Bird Universe av Mina Wallin.

Skrivboken Lilla hjärtat kommer från Jimmy Ekman Art & Design.

Bästa boken om mig av Terese Öman och Barnbyrån.

Shopping!

Mitt första inlägg!! Spännande! Så handlar det om min köpmani som jag fått nu inför att vår lilla ska komma. Tror att det drabbar de flesta förstamammor. Man kan ju bara inte få nog! Jag är så att jag vill ha det meta färdigt när jag kommer hem från BB och då behöver man shoppa en del. Fredrik håller just nu på att bredspackla babyrummet så väggarna blir sådär släta och fina som jag vill ha:) Men nu får det vara nog. Får handla lite mer när vi vet vem det är som bor i magen...




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0