Tankar för sovrummet


FIKA

glömde ett ord ju!:D

Pontus o liam tar en

dsc_0199 (MMS)

Pontus o liam tar en


Hipp hurra

Idag ska vi fira mamma med hela tjocka släkten och efter det gå på kebnekajse konsert och efter det se Fredriks kompis spela på la uva.. KUL och jag är taggad! Men först ska jag fixa mig och sen ska jag, mitt hjärta och våra hundra (bokstavligen) muffins åka buss in till storstaden!:)

Ps. Liam har det super hos sin farmor under tiden:)

En dröm jag har

Drömmer om att åka på semester någonstans i Afrika. Gärna ta en tur på savannen och uppleva en del lantliv i Afrika. Den lätta delen, där man sitter runt en lägereld, går runt i färgglada kläder och sköter om sina djur. Kanske har en helt skev bild men så ser det ut i min dröm. Tänk lite Mma Ramotswe hem. Det vore nått:D






Vilket lyft!


Tror att jag har hittat vårt smultronställ...

dsc_0196 (MMS)

Tror att jag har hittat vårt smultronställe i krokek:-)


Renovering av min walk in:-)

dsc_0194 (MMS)

Renovering av min walk in:-)


Trööööött! Ska läsa några sidor ur hundraå...

Trööööött! Ska läsa några sidor ur hundraåringen o sen knoppa. Imorgon blir det promenad med andra krokeksmorsor o så fortsätter jag min renovering av min wic o Fredrik i sovrummet. Fick hem väggdekoren idag:-) slänger upp en bild imorgon. Godnatt från stugan


SMS-inlägg

dsc_0193 (MMS)


Sover likadant som sin mamma:-)

dsc_0189 (MMS)

Sover likadant som sin mamma:-)


Liam vänder sig och vill nästan bara sova ...

Liam vänder sig och vill nästan bara sova på sidan. Han staplar fram när man håller i honom och han har världens fart i gåstolen. Han älskar att bada och är inte det minsta rädd för att få vatten i ögonen. Han är inte blyg än och ler mot alla och kan och är så otroligt snäll och glad och gråter inte när han sitter hos någon som han inte känner igen :-) han kan plocka upp pyttesmå saker med tummen och pekfingret och han sitter jättestadigt. Vi har vant av mjölken och kör på stoooora nappar för bebbar som är 6 mån+. Han myser massor med oss och ler så fort han ser oss och skrattar massor. växer så det knakar min stora kille! Han är bara underbar!


Liam läser tidningen

dsc_0176 (MMS)

Liam läser tidningen


Bakar för fullt till min mammas kalas näst...

dsc_0174 (MMS)

Bakar för fullt till min mammas kalas nästa helg:-) kokosmuffins!


BVC

För några dagar sedan var vi på 6 månaderskontrollen och allt var toppen. Liam växer så det knakar. Har hans bvcjournal framför mig och ser hu FORT det går. Speciellt de första två månaderna. Liam kommer nog bli en lång grabb:)

1 v. 52.5 cm      3,960 kg

6 v. 58.5 cm      5,690 kg

3 m. 64 cm        7,170 kg

5 m. 68.5 cm     9,240 kg

6 m. 71.5 cm     10,180 kg



Makeover

Sovrummet står på tur att renovras och vi har tänkt i de här banorna. För tillfället lutar det åt ljusa väggar och en brun heltäckningsmatta så behöver jag aldrig frysa om fötterna när jag kliver upp:)
Lite inspiration.






Award - Utmaning!




Jag har fått Beautiful blogger award av Josse och det innebär att jag ska skriva 5 saker om mig själv & sedan skicka den vidare till 5 andra vackra bloggar.
  1. Jag vet att jag inte har någon vidare sångröst men ändå kan jag tycka att det låter rätt bra ibland:/
  2. Jag har set SATC säsongerna ca 6 gånger om. Är på säsong 4 nu igen.
  3. Gillar att baka, speciellt cupcakes.
  4. Älskar att göra listor, Till allt!
  5. Envis, enligt min sambo;)
Jag skickar vidare utmaningen till Sandra, Jenny, Ulrika, Åsa, Jessica.

KRAM

lillplutt


Fast i biltvätten:-) snart väntar tacos o ...

dsc_0163 (MMS)

Fast i biltvätten:-) snart väntar tacos o mys!


Hej! Nu har vi legat o dragit oss i kvart ...

Hej! Nu har vi legat o dragit oss i kvart så det är dax att kila upp. Vi ska till bvc denna fredag för halvårskontrollen. Liam ligger o pratar och sneglar på mig:-) nu måste jag fixa till oss. Kram:-)


Diggar torsdagar

Igår var ingen bra dag så den raderar vi. Natten var inte mycket att ha heller så den glömmer jag med! Kan säga att det är en väldigt trött mamma som ger sitt barn morgongröt. Liam hade lite utbrott inatt ovh var jätteledsen och sov några timmar åt gången. Nu är han är han världens gladaste unge som springer runt i stolen. Energisk grabb:)

Jag gillar torsdagar. Kanske hänger kvar sen Fredrik jobbade i sthlm för då kom han hem varje torsdag och att man vet att snart är det helg. Den här torsdagen är lite extra bra för mina pengar från fk kommer in, blev lite strul med det den här månaden:/ MEN jag kan ju inte handla direkt för att jag tappat bort mitt Visa och Matvisat har blivit inaktivt bara sådär!!!? Så nu väntar jag på nya kort.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan leka med lillen, han är hur pigg somhelst... Hoppas att det smittar av sig:/
Kör ett litet bildregn av vad vi har pysslat med på sistone:D ''

KRAM



Testar mobilblogga lite. Har josse som lär...

Testar mobilblogga lite. Har josse som lärare så det går sådär om man säger så;-)


267794

267794


RSS 2.0