Hittade det här på min gamla blogg haha

söndagen den 19:e april 2009

Johannas modellagentur - Unique Models

Jag har startat en modellagentur, Unique Models. Det är en nystartad agentur så jag har bara några modeller men är du intresserad av att boka dom får du göra det långt i förväg för dom är extremt fullbokade.
Här följer modellerna.

Pumba med en rumpa lika känd som j-lo´s! Känd för sin klara, intensiva blick och underbara närvaro. Oerhört populär och tyvärr fullbokad ända till hösten. Men vill du boka så hittar vi nog en lucka.
Bilder från senaste fotograferingen.

Reklamkampanj för IOGT - För ett nyktert liv! pekpinnen som leder dig in i en nykter vardag.



Vevs med dom underbara äkta lockarna. Känd för sina pigga ungdomliga bilder och sin oerhörda kontroll att kunna "work her face". Bilderna är från en kampanj för nya koffeintabletter som nyss kommit ut på marknaden. Före och efter bilder var temat. Bilderna är tagna med snabbinställningen. Det jobbet fixade en full kalender för vevs som tyvärr lider av narkolepsi och ofta somnar påväg till castingen. Men vill ni boka vevs så bjuder vi henne bara på ett piller från hennes populäraste kampanj så får du garanterat henne till fotograferingen.

Coffeinpills

before 2 sec. later after





Majsan med de perfekta poserna. Känd för hennes enorma inlevelse och hon är verkligen HIGH FASHION! Men hon är även en allaurond modell som även gör kommersiell reklam. Här bland annat i en V6 kampanj - Tuggummit som aldrig tappar smaken därför behöver du aldrig spotta ut det! Även Majsan har som Pumba gjort en kampanj för IOGT. Denna med budskapet - En gång så är du fast!


Detta är mina härliga modeller som jag älskar så! Ni vet att ni är finast och att och att ni är Unique Models!!!

Kommentarer
Postat av: josse

mohahahaha, låt oss inte få högt huvud nu;)

2010-11-05 @ 11:33:03
URL: http://jjosephineericsson.blogg.se/
Postat av: Maja

HAHA!!! Detta hade jag helt förträngt:P

2010-11-05 @ 17:58:07
Postat av: vevvsan

Haha, UNDERBART! När får man se kamelionten Johanna posa? Fixar all reklam, från produkter mot analklåda till high fashion. Men favoriten är ändå vin reklamer, då hennes engagemang och intensiva vilja att sätta sig in i budskapet kräver ett par glas innan fotosessionen kan starta.

2010-11-05 @ 22:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0