Jäkla skorv!

Jag är så trött på denna envisa skorv!! Allt hans fina bebishår trillade av med skorven men nu börjar han få en ny kalufs. Lilla skrutten har haft skorv ända sedan han var mini och det kommer bara tillbaka. Han blir också jättetorr om huvudet och har torrfläckar vid tårna. Jag smörjer som en galning med olika krämer och oljor med han är fortfarande röd om huvudet och torr om tosserna. Syns inte så jättebra på bilderna. Imorn ska vi till BVC och träffa barnläkaren så hon får ta sig en titt. Han verkar ju iallafall inte lida av det.


Liam knatar på i sin stol. Tog bort musikpanelen för jag blev gaaalen men den åker på emellanåt!!  När han fick morgongröten idag sittandes i stolen var han så ivrig att han började hoppa runt i stolen:) Han är en riktigt glad skit. En glad skit som älskar sin röda stol.

Lite nya saker som korven gör är att hålla ute gripklon så fort man lyfter honom. Redo att greppa tag i första bästa sak:) Suga in underläppen och göra massa pruttljud är med en favvo just nu. Vara still är ju inte roligt alls men att skratta så han kiknar när vi busar med honom, det är grejer. 6 månader är en rolig ålder på dom små:D

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0